365 dnů v onlinu
Online

365 dnů v onlinu

Přesně před rokem jsem se v O2 potkala s Davidem a od té doby spolu tvoříme social media tým. Plánujeme zajímavý obsah na sociální sítě O2, vymýšlíme soutěže o super ceny, natáčíme guru videa, děláme výkonnostní kampaně, vymýšlíme obsah na instagram i novou strategii snapchatu, plánujeme komunikaci jednotlivých kampaní, spolupracujeme s instagramery a youtubery, fotíme, píšeme, plánujeme vlastní engagementové kampaně, máme horkou linku na social care tým, se kterým zachraňujeme krizovky a odpovídáme zákazníkům, s pomocí agentury programujeme prvního messenger bota, děláme live streamy, produkujeme videoklipy, vyhráváme PRceny, zkoušíme nové appky a smartphony, lovíme Pokémony, sledujeme trendy a ty nej geekoviny. Díky práci v onlinu jsem navštívila spoustu konferencí, workshopů a přednášek. Marketing Festival, Facebook Bootcamp nebo IAC.

IMG_7931-01

Online zpočátku připomínal spíše mužské družstvo (teď už je to lepší, fakt) a tak jsme jako holky držely partu. V té době jsem poznala Dorot. Hodně mi pomohla najít si své pole působnosti a dokáže upřímně poradit, jak se v oboru prosadit, a toho si vážím. Dorot vede náš tým Online communication & sales a je Proposition manager Youth segmentu a proto s ní máme možnost dělat na všech těch děsně cool věcech pro mladé. (Zatím je to topsecret, ale počkejte si na září!)

Start-up v korporaci

V našem týmu je kromě Davida a Dorot ještě Martin, který seká mailingy jako Baťa cvičky. Nedávno se k nám přidala Ajka, která má pod palcem kampaň na Spotify. Naše nová posila se jmenuje Kuba. Protože každý tým potřebuje analytika, nebo ještě lépe dva. A proto máme taky Romana. To, co děláme, bychom nedokázali bez našich skvělých grafiků Michala a Zoltána. A v našem šťastném kotci s námi sedí také Verča. Verča má tu nejvíc cool pozici v O2. Je to totiž Happiness manager. A takhle my si tu žijeme. Se skvělou fair trade kávou, kopou srandy, gradientem a kdybyste viděli ten západ slunce z terasy na Gammě! Online & Marcomm ale není jen o těchto lidech. Je jich tu mnohem víc. Makaj, vtipkují, mají skvělé nápady, riskují a svou prací doopravdy žijí. Dorazte na kávu do našeho nového #o2hub a poznáte je sami. Včetně našeho ultrahipster cool šéfa Jirky.

Kromě toho spolupracujeme s agenturami, které nás zásobují ještě větší dávkou kreativity a pomáhají nám se všemi online kampaněmi. Mezi nimi třeba 2Fresh, BrandzFriendz, B2B, Elite Solutions nebo Triad.

Snapchat-3681331408993631830

Stala se ze mě Holka z onlinu

Je to přesně rok, co mě vzali mezi sebe. Mám pocit, jako by to byly tři měsíce, ale naučila jsem toho tolik jako za tři roky. Neskutečně mě to baví. Přicházíme s novými a stále většími nápady. A proto potřebujeme větší partu. Přidáš se k #nejlepsionlinetym? Budeš součástí toho, jak O2 mění trh, vycvičíš si břišáky z neustálého smíchu (#tochces), poznáš Jonáše alias Johny Machette a další Youtubery, staneš se mistrem cílení a budeš u všech velkých věcí.

Mrkni na #nejlepsionlinetym a zjisti, co vše společně v O2 tvoříme. A pokud máš chuť se k nám přidat, napiš Dorot na dorota.kajfoszova@o2.cz. Už se těší až Tě pozná. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..