Streamujeme už i na Instagramu!
Online

Streamujeme už i na Instagramu!

Instagram dnes představil novinky, které brzy budeme moci okusit na vlastní kůži. Nebo prsty?

Live videos v Insta stories

Do své Insta story teď můžeme i streamovat. Stačí swipnout doprava a stishnout Start Live Video. To, že zrovna streamuje některý z vašich přátel nebo lidí, které sledujete, zjistíte tak, že se u jeho profilovky v horním pruhu objeví kouzelné slovíčko „live„. Streaming vypadá úplně stejně jako na facebooku. Streamující vidí všechny reakce tak, jak přicházejí. Všechny Live stories můžete prozkoumat i v sekci „explore“.

screen-shot-2016-11-21-at-9-56-16-pm

Jednorázové fotky v Instagram Direct

Druhou novinkou se Instagram podezřele podobá Snapchatu. Do zpráv na Instagramu (Direct) přidal funkci posílání fotek, které po chvilce samy zmizí. Fotky je možné posílat i v rámci skupiny. A stejně jako na Snapchatu i tady vidíte, když si ten druhý vaši fotku přehraje ještě jednou nebo pořídí screenshot.

screen-shot-2016-11-21-at-9-56-32-pm

Změny, které dnes přinesl Instagram, nejsou nic nového. Instagram v zásadě do svých Instastories včlenil facebook live a další funkcionality Snapchatu. Je to však opět krok dobrým směrem, protože Instastories tím dostávají nový rozměr a to v rámci jedné jediné aplikace. A která změna se nejvíc líbí vám?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..