Lifestyle

Snídaně v The Mail Room Bistro

Nedávno otevřené The Mail Room bistro jsem byla otestovat s kamarádkou. Nadchlo nás především svou lokalitou jen pár kroků od Karlova mostu v zapadné klidné uličce. Interiér ráno prosvětlovalo ranní sluníčko a když mi na stole přistála káva Moak, byla jsem v sedmém nebi a vstávání na osmou na ráno mi najednou tolik nevadilo.

The Mail Room bistro otevřeli majitelé apartmánů Old Royal Post a je vidět, že vědí, co dělají. S kamarádkou Hankou jsme vyzkoušely vejce Benedikt, anglickou snídani a podělily se o lívance s ovocem. A já jsem hned věděla, že sem musím vzít někdy i Gabiho. Třeba na bruch, který tu pořádají nepravidelně dvakrát do měsíce, hraje u toho živá jazzová hudba a je to perfektní plán na víkend v Praze.

Mile překvapená jsem byla cenami na menu. Všechny chody chutnaly opravdu moc dobře a mohly by směle konkurovat vyhlášeným podnikům. I lokalita na Maltézském náměstí může vybízet k vyšším cenám. Nemusíte se ale bát, že byste tu nechali polovinu výplaty. Snídaňový švédský stůl máte k dispozici za 350 Kč / osobu a ostatní jídla v menu se pohybují mezi 120 – 180 Kč.

Mezi osmou a devátou hodinou ráno jsme byly v bistru skoro samy. Nevím, jak je tomu teď, když už o tomhle tajném místě ví víc lidí. Skvělé každopadně je, že tu mají otevřeno už od 7:30. V pět hodin odpoledne se bistro promění v bar. Drinky jsem tu ale ještě vyzkoušet bohužel nestihla. (Píšu si do to-do listu! Kdo půjde se mnou?)

Sledujte je na Instagramu a včas se dozvíte, kdy v The Mail Room Bistru plánují další brunch. Třeba se na něm potkáme! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..